FREDAG

Förut var jag en människa som inte längtade till helgerna. Jag tyckte minst sagt att det var ganska skönt med vardag, jobb och rutiner. Oftast blev jag uttråkad när det var lördag eller söndag, det hände för lite. Nu är jag precis tvärtom. Hela veckan längtar jag efter helg. Jag tror att det har och göra med att vi är hemma hela familjen då. För veckodagarnas höjdpunkt är utan tvekan när min sambo kommer hem. Det blir liksom en annan sak när man är tre. Förut hade jag bara mig själv att förhålla mig till, nu har jag en dotter som blir lycklig varje gång pappa är hemma. Och med handen på hjärtat är det ganska skönt att kunna lämna över ungen till någon annan när man behöver andas. De lördagarna & söndagarna som vi inte har någonting inplanerat så får jag dessutom sovmorgon. Sambon tar vår dotter och går upp i soffan och jag får sova hur länge jag vill. Det är lyxigt för en mamma som annars brukar gå upp runt sex på morgonen och sen hålla igång elva timmar i sträck.

Så, nu är det bara EN jobbdag kvar för min sambo och när han kommer hem ikväll får vi ha honom för oss själva i två hela dagar innan det är måndag och ny jobbvecka igen. Lär väl sitta och stirra dubbelt så mycket på klockan idag. Igår fick vi tvättmaskinen inkopplad och det är så himla skönt att slippa springa fram och tillbaka till tvättstugan. Hann tvätta hela tre maskiner igår kväll innan jag gav upp men jag tänkte att jag skulle fortsätta idag. En promenad med barnvagnen vore fint också.

4 reaktioner till “FREDAG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s