LIEBSTER AWARD AGAIN

Blev utmanad av min grymma favorit @Stinasmamma att svara på några frågor i ännu en Liebster Award. Grymt kul!

Vem är du i en grupp?
Jag är den där människan som inte är rädd för att ta plats. Som pratar högt och lågt om allt och ingenting med hela sällskapet och som inte är rädd för att diskutera och debattera.

Vad är viktigast i ditt barns uppväxt?
Åh. Jag kan verkligen inte fatta mig kort om det. Men, som tur är har jag skrivit ett inlägg om det tidigare. Så kika in HÄR

Vad önskar du dig i julklapp?
Att julen aldrig mer existerar. Nej men helt ärligt, jag avskyr julen. Jag är vanligtvis deprimerad hela December och når mina värsta djup under jul och nyår. Så, jag vill inte ha någonting. Höll på att slå ihjäl min sambo förra julen när han köpte en iPhone till mig.

Vad brukar du och din sambo bråka om?
Alla våra bråk handlar nästan om samma sak. Han tycker att jag blir upprörd över smågrejer och jag blir fly förbannad över att allting tar så lång tid för honom. Begreppet ”snart” är för mig inom tio minuter. Och för honom? 48 JÄVLA TIMMAR.

Den värsta smärtan du upplevt?
Den värsta psykiska smärtan jag upplevt var när min pappa dog. Hela livet raserades på bara en nanosekund. Den värsta fysiska smärtan var nog under mitt ryggmärgsprov alternativt under min gastroskopi.

Vad tycker du om dina svärföräldrar?
Blir hur glad som helst över att kunna skriva att jag ÄLSKAR mina svärföräldrar. Har skrivit om det förut och jag skriver det igen; Jag kommer så himla bra överens med min sambos familj och det är så otroligt skönt, speciellt eftersom att det är den familjen vi har i den här staden.

Vad gör du helst en fredagskväll?
Helst av allt så går jag på hockey, skräll va? Annars äter jag gärna en lite godare middag hemma med min lilla familj och ser någon bra film innan jag hoppar ner i sängen och sover.

Har du någon dold talang?
Frågade min sambo om jag hade någon dold talang, han svarade ”Jag vet inte, den kanske är dold!”. Och så var det slutpratat om det.

Vad betyder bloggen för dig?
Otroligt mycket, faktiskt. Att få skriva av mig och dessutom få så himla fin feedback från alla er gör mig glad.

Hur klär du dig helst?
Helst av allt klär jag mig i tighta, slimmade och höga jeans med en marinblå kabelstickad tröja. Addera därpå kritvita sneakers.

Vilka länder har du varit i?
Jag har som liten semestrat mycket i Grekland, hälsat på släkt och familj i Danmark, kryssat till Finland och firat nyår i New York.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s